Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019

Κ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΠΣΑ

Previous Next

Φιλικό Ηρακλή - Πήγασου στη μνήμη του Π. Νιάχου

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Φιλικό που θα τιμήσει τη μνήμη του αεικίνητου “εργάτη” του Ηρακλή Πατρών, Παναγιώτη Νιάχου, διοργανώνει η ομάδα του με αντίπαλο τον Πήγασο Μπεγουλακίου.

 

Το εν λόγω παιχνίδι έχει οριστεί για την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου στις 15:00 στο γήπεδο Ζαρουχλείκων και θα τιμηθεί η μνήμη ενός αγνού παράγοντα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, που ήταν και είναι φυσικά το σημείο αναφοράς του ιστορικού συλλόγου του Ηρακλή Πατρών, όπου οι γιοι του Μπάμπης και Ζαχαρίας συνεχίζουν το έργο που άφησε ο αείμνηστος πατέρας τους.

 

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ομάδας για το φιλικό:

 

«Ο Παναγιώτης Νιαχος  έγραψε τη δίκη του ιστορία στο τοπικό ποδόσφαιρο. Λάτρης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και οραματιστής για την ανασυγκρότηση του

 

Ανδρώθηκε στον Ηρακλή Πατρών, Τον υπηρέτησε υποδειγματικά ως ποδοσφαιριστής ,προπονητής και για δυο δεκαετίες στα πέτρινα χρόνια υπήρξε η ψυχή του σωματείου

 

Ο Ηρακλής Πατρών τιμώντας την μνήμη του διοργανώνει φιλικό αγώνα με αντίπαλο τον Πήγασο Μπεγουλακίου (ομάδα που επίσης εργάστηκε) μεθαύριο Κυριακή 30 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο των Ζαρουχλεϊκων. Είστε όλοι καλεσμένοι.»

Όλα τα νέα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αχαϊας!

Email:

info@erasitexnikoaxaias.gr

Social Link