Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019

Κ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΠΣΑ

Αστέρας Μιντιλογλίου: «Δεν ματώνουμε, θα θέλαμε και άλλους υποστηρικτές»

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η διοίκηση του Αστέρα Μιντιλογλίου απέστειλε Δελτίο Τύπου, έπειτα από την ετήσια Γ.Σ. του σωματείου. H διοίκηση καλεί συμπαίκτες, ούτως ώστε να συνεισφέρουν οικονομικά βοηθώντας περαιτέρω τον ιστορικό σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Μιντιλογλίου:

«Με αφορμή την ετήσια  γενική συνέλευση, σαν  νέα διοίκηση θα θάλαμε να ενημερώσουμε όλους τους φίλους της ομάδας, παλιούς και νέους για τα πεπραγμένα της χρονιάς που πέρασε ώστε να μπορεί να συνεχίζει να υπάρχει <υγιείς> ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΝΤΙΛΟΓΛΙΟΥ.

Ο στόχος που θέσαμε από την αρχή σαν νέα διοίκηση ήταν να παραμείνει η ομάδα στην Β κατηγορία, και  να παίζουν νέα παιδιά της περιοχής.

Παραλάβαμε από την προηγούμενη διοίκηση 1 βιβλίο και την σφραγίδα του συλλόγου. 6 ενεργά δελτία ποδοσφαιριστών 3 στολές και ένα γήπεδο σε πολύ κακή κατάσταση (Εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου).

Μπορέσαμε μετά από πολύ κόπο να φτιάξουμε στην περιφέρεια δυτικής Ελλάδας και τα 7 βιβλία που υποχρεούται να έχει ένας σύλλογος.

Φτιάξαμε το μητρώο του συλλόγου στην Γ¨ΔΟΥ ΠΑΤΡΩΝ, είχε να γίνει φορολογική δήλωση από το 2002.

Προωθήθηκαν-μετεγγραφήκαν 16 ποδοσφαιριστές ηλικίας 14-16 χρονών από το Θησέα, αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει 28 ενεργούς ποδοσφαιριστές.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Σωτήρη Παυλόπουλο για τις 20 φόρμες που έκανε δωρεά στα παιδιά της ομάδας.

Το μπατζετ της ομάδας για όλη την χρονιά: προπονητές, ειδή ρουχισμού, μπάλες, γιατροί, διαιτησίες, αναλώσιμα ήταν 7,000 Ευρώ. Τα  στοιχεία αυτά είναι προς διάθεση οποιουδήποτε.

Τα χρήματα αυτά είναι όλα από συνδρομές μελών και εισιτήρια αγώνων.Είμαστε 9 τακτικά  μελή, και τα περισσότερα χρήματα βγαίνουν από την τσέπη μας.

ΔΕΝ ΜΑΤΩΝΟΥΜΕ,ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Εκ του Δ.Σ.»

Όλα τα νέα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αχαϊας!

Email:

info@erasitexnikoaxaias.gr

Social Link