Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019

Κ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΠΣΑ

Αμυντική ενίσχυση για Πάτραι

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
Δύο εξαιρετικές μεταγραφές ανακοίνωσε ο ΑΠΣ Πάτραι, καθώς παίκτες των «πρασίνων» θα είναι οι Βασίλης Αδαμόπουλος και Νίκος Κούσουλας. Ο πρώτος θα βοηθήσει με την εμπειρία του, ενώ ο δεύτερος έκανε εκπληκτική χρονιά πέρυσι με τη φανέλα της Θύελλας Πατρών. Οι σχετικές ανακοινώσεις:

 

Η διοίκηση του ΑΠΣ Πάτραι καλωσορίζει τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Βασίλη Αδαμόπουλο στις τάξεις του συλλόγου. Ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας. Ο Βασίλης Αδαμόπουλος ανέφερε μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του:
" Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι σε ένα ιστορικό σωματείο με υψηλούς στόχους. Τα πολλά λόγια περιττεύουν, καλούμαστε με σκληρή και ομαδική δουλειά να πετύχουμε τους στόχους μας."

 

Η διοίκηση του Πάτραι ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου αμυντικού Νίκου Κούσουλα από τη Θύελλα Πατρών. Ευχόμαστε να είναι υγιής και να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει. Ο Νίκος Κούσουλας δήλωσε μετά την ένταξή του στο σύλλογο: "Ήρθα σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία που διψάει για διακρίσεις. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό έτσι ώστε όλοι μαζί να φτάσουμε με σταθερά βήματα το σωματείο εκεί που του αξίζει."

Όλα τα νέα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αχαϊας!

Email:

info@erasitexnikoaxaias.gr

Social Link