Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019

Α ΑΧΑΪΚΗ

Αχαϊκή: Αλλαγή συνταγής και τόπο στα νιάτα

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
Διαβάστε την ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων» που αναρτήθηκε πριν από λίγο στην επίσημη σελίδα της ομάδας:

«Η Αχαϊκή επιστρέφει στις ρίζες της»

Η αγωνία και η αγάπη για το μέλλον της Αχαϊκής έφερε κοντά κάποιους συμπολίτες μας να πάρουν κάποιες αποφάσεις δύσκολες αλλά επιτακτικές και βιώσιμες για το μέλλον της ομάδας ταυτότητας του Δήμου και της Αχαγιάς. Η Αχαϊκή επιστρέφει… και ξαναγεννιέται από τις στάχτες της . Ξεκινάει από το μηδέν!!!! Και με κίνητρο την ακαδημία της και τα παιδιά της θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας με στόχο την συμμετοχή και την ευκαιρία στα νέα δικά της παιδιά να ξαναγεννήσουν την Αχαϊκή από την Αρχή. Η ομάδα των παίδων της Ακαδημίας και με την προσθήκη νέων παιδιών από την περιοχή μας τον Δήμο μας αλλά και την επιστροφή ποδοσφαιριστών μας , αλλά και όσων θέλουν να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια θα είναι η βασική δομή της Αχαϊκής.

Η ομάδα μας επιστρέφει στην Αχαγιά, στον τόπο μας , και θα είναι για όσο χρειαστεί μέχρι να ξαναγίνει με δικά της παιδιά μεγάλη , το ΣΚΑΛΟΠΆΤΙ των νεαρών ποδοσφαιριστών που θα τιμήσουν την βαριά φανέλα της σχεδόν 100 χρονών !!!! 1920 – 2020 Χαμηλώνουμε δεν σκύβουμε …… για να ξαναγίνει μεγάλη σωστά με δικά της παιδιά όπως οι γενιές του 70′ και του 80′ έως και τα μέσα της δεκαετίας 90′ .

Η » Συνδιαδρομή» αυτήν φορά πιο σωστά και με αποτέλεσμα αυτό που ζητάει η Αχαγιά και η περιοχή μας χρόνια τώρα. Ο Αχαϊκός του 1980 & 1990 και ΔΥΜΗ του 2000 είναι φωτεινά παραδείγματα που με μοχλό την Ακαδημία μας τώρα καλούμαστε να ακολουθήσουμε όσο χρειαστεί!!! Για να δημιουργηθούν επιτέλους πρώτα οι εγκαταστάσεις ( Βοηθητικό γήπεδο) με την συνδρομή και υπόσχεση για υλοποίηση από τον Δήμου μας και μετά οτιδήποτε άλλο αγωνιστικό αποτέλεσμα. Η Αχαϊκή επιστρέφει …

Η «Συνδιαδρομη» συνεχίζεται. Ο στόχος άλλαξε! !!!

Η Αχαϊκή θα προσπαθήσει να αγκαλιάσει όλα τα παιδιά της περιοχής της πάλι με σκοπό ο παίκτης να βοηθήσει την ομάδα και η ομάδα τον παίκτη. Η Αχαϊκή θα προσφέρει σε ένα νεαρό ποδοσφαιριστή.

Ότι χρειάζεται για να δουλέψει σωστά, τους προπονητές του τον ρουχισμό του την μεταφορά του και φυσικά την ευκαιρία να γίνουν οι νέοι Ζερδεβας & Κυριάκο πόλος που υπήρξαν αρχηγοί στην μεγάλη ομάδα του Νομού μας την Παναχαΐκή στην Α’ Εθνικη για αρκετά χρόνια.

Η Αχαικη επιστρέφει …. να ξανανοίξει τον δίαυλο επικοινωνίας με όλα τα γειτονικά σωματεία με σχέσεις αλληλοσεβασμου από την ΑΡΧΉ.

Η Αχαικη σε 2 χρόνια θα συμπληρώσει 100 χρόνια Ιστορίας και θα προσπαθήσει να ξαναγίνει η ομάδα του χωριού της με την ένδοξη αυτή ιστορία και με στόχο το αύριο με δικά της παιδιά και να είναι το κίνητρο για διάκριση από την Ακαδημία της έως την πρώτη ομάδα .

Η προσπάθεια δύσκολη,το κίνητρο μεγάλο και η ανάγκη για μέλη που θα τρέχουν για την ομάδα στο χρόνο που διαθέτουν Τεράστια. Όλοι είμαστε Αχαικη . Όλοι έχουμε ένα πιτσιρικά που αύριο παράλληλα με το σχολείο του θα θέλαμε να αγωνισθεί με τα κιτρινόμαυρα .

Η προσπάθεια ξεκίνησε. Μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου θα υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις».

Όλα τα νέα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αχαϊας!

Email:

info@erasitexnikoaxaias.gr

Social Link